قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۲۷

آغاز عملیات بهسازی آسفالت کمربندی شهر شیراز 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان، از آغاز عملیات اجرایی بهسازی، لکه‌گیری و روکش آسفالت کمربندی شیراز با هدف ارتقای ایمنی و بهبود کیفیت تردد در محورهای برون‌شهری خبر داد.
 آغاز عملیات بهسازی آسفالت کمربندی شهر شیراز 


19 مصدوم دستاورد وقوع 3 حادثه رانندگی در استان خراسان رضوی

 19 مصدوم دستاورد وقوع 3 حادثه رانندگی در استان خراسان رضوی
 خبرگزاری ایلنا / ۴ ساعت قبل
مسئول روابط‌عمومی اورژانس پیش‌بیمارستانی و مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: وقوع 3 حادثه رانندگی در مناطق مختلف استان خراسان رضوی شامل پایانه مسافربری مشهد، جاده سنتوی مشهد و همچنین محور بردسکن به‌ انابد، در مجموع 19 مصدوم برجای گذاشت.

به گزارش ایلنا، محمد علیشاهی افزود: این حوادث رانندگی شامل تصادف یک دستگاه اتوبوس با کانکس در پایانه مسافربری مشهد، تصادف زنجیره‌ای بین یک دستگاه کامیون و 3 دستگاه خودروی سواری در جاده سنتوی مشهد و همچنین تصادف زنجیره‌ای بین 4 دستگاه خودروی سواری پراید در محور بردسکن به انابد بوده است.

وی ادامه داد: این حوادث رانندگی در مجموع 19 مصدوم برجای گذاشت. تعدادی از مصدومان به صورت سرپایی در محل حادثه درمان شدند و تعدادی دیگر از مصدومان نیز پس از دریافت اقدامات اولیه درمانی از سوی تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی اورژانس، برای ادامه روند فرایندهای درمانی به مراکز درمانی استان منتقل شده‌اند.

مسئول روابط‌عمومی اورژانس پیش‌بیمارستانی و مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: در حادثه رانندگی نخست، بر اثر تصادف یک دستگاه اتوبوس با کانکس در پایانه مسافربری مشهد، 5 نفر مصدوم شدند. برای امدادرسانی به مصدومان یک دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شد.

علیشاهی به وضعیت حادثه‌دیدگان این سانحه رانندگی اشاره داشته و تصریح کرد: یک نفر از مصدومان این حادثه توسط کارشناسان فوریت‌های پزشکی به صورت سرپایی در محل وقوع حادثه درمان شد و 4 مصدوم دیگر نیز پس از دریافت اقدامات اولیه درمانی به بیمارستان‌ امدادی شهید کامیاب شهرستان مشهد منتقل شدند.

وی به تشریح جزئیات دومین حادثه رانندگی پرداخته و بیان داشت: در حادثه رانندگی دوم، بر اثر وقوع تصادف زنجیره‌ای یک دستگاه کامیون و 3 دستگاه خودروی سواری در جاده سنتوی مشهد محدوده حوالی شهرک صنعتی توس، 6 نفر مصدوم شدند. برای امدادرسانی به مصدومان 2 دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شد.

مسئول روابط‌عمومی اورژانس پیش‌بیمارستانی و مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تأکید کرد: 3 نفر از مصدومان این حادثه به صورت سرپایی در محل وقوع حادثه درمان شدند. همچنین 3 مصدوم دیگر پس از دریافت اقدامات اولیه درمانی به بیمارستان طالقانی شهرستان مشهد منتقل شدند.

علیشاهی به تشریح جزئیات سومین حادثه رانندگی پرداخته و ابراز داشت: در حادثه رانندگی سوم، بر اثر وقوع تصادف زنجیره‌ای بین 4 دستگاه خودروی سواری پراید در در محور بردسکن به‌ انابد، 8 نفر مصدوم شدند. در این راستا بلافاصله تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی اورژانس و امدادگران هلال‌احمر به محل حادثه اعزام شدند.

وی به وضعیت حادثه‌دیدگان این سانحه رانندگی اشاره کرده و در این خصوص اضافه کرد: 3 نفر از مصدومان این حادثه رانندگی توسط تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی اورژانس و همچنین 5 مصدوم دیگر نیز توسط امدادگران هلال‌احمر، برای ادامه روند فرایندهای درمانی به بیمارستان ولیعصر شهرستان بردسکن منتقل شده‌اند. انتهای پیام/



پلمب یک شرکت حمل‌ونقل کالا متخلف در خرم‌آباد

 پلمب یک شرکت حمل‌ونقل کالا متخلف در خرم‌آباد
 خبرگزاری مهر / ۶ ساعت قبل
خرم‌آباد - رئیس اداره حقوقی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای لرستان از پلمب یک شرکت حمل‌ونقل کالا متخلف در خرم‌آباد خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید مالمیر عصر امروز چهارشنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: در راستای اجرای دستور مقام قضایی و در پی تخلفات احرازشده، عملیات پلمب و توقف فعالیت یک شرکت حمل‌ونقل کالا در شهرستان خرم‌آباد با حضور نماینده دستگاه قضایی، پلیس نظارت بر اماکن عمومی و عوامل ذی‌ربط اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان لرستان انجام شد.

وی ادامه داد: این اقدام در اجرای رأی کمیسیون ماده ۱۲ و ماده ۵ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی و به‌منظور صیانت از حقوق عمومی، رعایت ضوابط و مقررات حمل‌ونقل کالا و برخورد قانونی با تخلفات انجام شد.

رئیس اداره حقوقی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای لرستان، بیان کرد: بر اساس رأی صادره، فعالیت شرکت مذکور به مدت یک ماه تعلیق و پروانه فعالیت آن نیز در این مدت متوقف شده است.

مالمیر، اضافه کرد: اجرای دقیق احکام قضایی و آرای کمیسیون‌های تخصصی، بخشی از وظایف اصلی بخش حقوقی برای حفظ نظم در حوزه حمل‌ونقل است. پلمب این شرکت که مستقیماً بر اساس تخلفات ثبت شده و با تأیید مراجع قضایی انجام شده، پیام روشنی برای تمامی متصدیان حوزه حمل‌ونقل دارد؛ مبنی بر اینکه هیچ‌گونه تخلفی بدون برخورد قانونی باقی نخواهد ماند. هدف ما از این اقدامات، رعایت عدالت میان تمامی فعالان این حوزه است. کد مطلب 6921743



برق و ایمنی جاده‌ها برای کنکور آماده است/ ۱۸۲۶۶ نفر داوطلب کنکور در چهارمحال و بختیاری

 برق و ایمنی جاده‌ها برای کنکور آماده است/ ۱۸۲۶۶ نفر داوطلب کنکور در چهارمحال و بختیاری
 خبرگزاری دانشجو / ۶ ساعت قبل
۲۹ و ۳۰ مرداد کنکور سراسری در ۹ نقطه استان برگزار می‌شود به همین بهانه در این گزارش برخی از عوامل مرتبط با برگزاری کنکور از جمله مشکل ترافیک و برق را بررسی ک...

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، کنکور سال ۱۴۰۵ همزمان با سراسر کشور در روزهای ۲۹ و ۳۰ مرداد در شهرستان های اردل، بروجن، شهرکرد، فارسان، کوهرنگ، کیار، خانمیرزا، فلارد و لردگان برگزار خواهد شد.

 

به همین بهانه برخی از عوامل مرتبط با برگزاری کنکور از جمله مشکل ترافیک و برق را بررسی کردیم.

 

ایرج حسین‌پور، رئیس پلیس راهور استان چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، در خصوص کنترل وضعیت ترافیکی و کاهش تصادفات در روز کنکور، گفت: همکاران ما از صبح روز ۲۹ در محل‌های برگزاری کنکور حضور دارند سال‌های گذشته تصادفاتی را در این محل‌ها داشتیم که رعایت برخی نکات ازجمله رعایت حق تقدم و حرکت در باند کندرو توسط رانندگان داخل شهرها می‌تواند برخی از این حوادث را کاهش دهد.

 

وی ادامه داد: اولیاء به منظور کنترل ترافیک در محل‌های برگزاری آزمون سراسری از پارکینگ‌های دانشگاه استفاده کنند.

 

حسین‌پور با بیان اینکه درخواست داریم عابران در این روز حتماً از پل عابر پیاده استفاده کنند، گفت: رانندگان عبوری نیز مراقب فرزندان و عابران پیاده باشند.

 

وی در پایان در خصوص وضعیت دانشگاه آزاد شهرکرد نیز هشدار داد و افزود: رانندگان در این مسیر حتماً از سبقت خودداری کنند، همچنین سرعت مجاز و فاصله عرضی و طولی در مسیر دانشگاه را رعایت کنند.

 

در زمان برگزاری کنکور مشکل برق نخواهیم داشت

 

مجید فرهزاد، مدیرعامل شرکت برق چهارمحال و بختیاری نیز در این خصوص با بیان اینکه باتوجه به هوای برق فشار بر شبکه‌های توزیع دوچندان شده است، گفت: به همین منظور از کمیته مصرف انرژی استان خواستیم از همه بخش‌ها درخواست کنند مصرف انرژی را کاهش دهند.

در ادامه حتما بخوانید آغاز عملیات اجرایی ۶۰ خوابگاه متاهلی از محل اعتبارات سفر رئیس جمهور

وی با بیان اینکه طبق این درخواست مقرر شد حوزه‌های کشاورزی، صنعت و ادارات پای کار بیایند، افزود: لذا مصوب شد صنایع مصرف برق خود را کاهش دهند همچنین ادارات به صورت دورکاری فعالیت کنند تا فشار برق برای آخر هفته کاهش یابد و هنگام برگزاری کنکور مشکل برق نداشته باشیم.

 

۱۸ هزار و ۲۶۶ داوطلب در کنکور ۱۴۰۵ شرکت می‌کنند

 

سعید کریمی، رئیس دانشگاه دولتی شهرکرد نیز در خصوص جزئیات برگزاری آزمون سراسری کنکور سال ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: در آزمون سراسری کنکور در چهارمحال و بختیاری ۱۸ هزار و ۲۶۶ داوطلب در رشته‌های تجربی، ریاضی، ادبیات، هنر و زبان به رقابت می‌پردازند که از این تعداد ۵ هزار و ۹۱۷ داوطلب مرد و ۱۲ هزار و ۳۴۹ داوطب نیز زن هستند.

 

وی افزود: بیشترین تعداد داوطلبان کنکور در این استان در رشته تجربی با ۷۵۴۹ داوطلب و کمترین داوطلبان در رشته هنر با ۱۱۴۲ داوطلب هستند.

 

کریمی در پایان گفت: بزرگترین حوزه امتحانی کنکور سراسری در چهارمحال و بختیاری، حوزه شهرکرد با ۷۶۶۴ داوطلب و کوچکترین حوزه امتحانی شهر کوهرنگ با ۲۳۹ داوطلب است. 



بیشترین تخلف سرعت غیرمجاز در محور گرمی - بیله‌سوار ثبت شد

 بیشترین تخلف سرعت غیرمجاز در محور گرمی - بیله‌سوار ثبت شد
 خبرگزاری ایرنا / ۶ ساعت قبل
اردبیل - ایرنا - معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل گفت: ۱۲۴ هزار و ۳۰۴ تخلف سرعت غیرمجاز در چهار ماه نخست امسال در محور گرمی – بیله‌سوار ثبت شده و بیشترین میزان این نوع تخلف در جاده‌های استان بوده است.

رضا شیرین زاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: در مدت یاد شده چهار میلیون و ۸۳۵ هزار و ۲۶۰ تخلف سرعت غیرمجاز در محورهای مواصلاتی ثبت شده و ۹ درصد کل تردد در استان را شامل می‌شود.

وی ادامه داد: در چهار ماه سال گذشته هفت میلیون و ۱۲ هزار و ۲۹۱ تردد در مبادی ورودی و خروجی استان اردبیل ثبت شده بود که این رقم در مدت مشابه سال جاری با کاهش چهار درصدی ، ۶ میلیون و ۷۰۲ هزار و ۷۷۱ تردد ثبت شده است.

وی با بیان اینکه در چهار ماه پارسال سه میلیون و ۵۴۰ هزار و ۶۹۱ تردد در مبادی ورودی استان اردبیل ثبت شد، اظهار کرد: این رقم در مدت مشابه امسال سه میلیون و ۳۳۳ هزار و ۲۹۳ تردد ثبت شده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال پنج درصد کاهش یافته است.

شیرین زاده با اشاره به ثبت سه میلیون و ۴۷۱ هزار و ۶۰۰ تردد در مبادی خروجی استان در سال گذشته بیان کرد: در مدت مشابه سال جاری با کاهش ۲ درصدی سه میلیون و ۳۶۹ هزار و ۴۷۸ تردد در مبادی خروجی ثبت شده است.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل اضافه کرد: جاده اردبیل - آستارا، جاده اردبیل - نیر (محدوده شام اسبی) و راه ارتباطی اردبیل - مغان به ترتیب پرترددترین محور استان در این مدت بوده است.

شیرین زاده ادامه داد: در چهار ماه گذشته پنج میلیون و ۳۵۹ هزار و ۵۸۲ تردد در محور اردبیل - آستارا، پنج میلیون و ۱۰۲ هزار و۹۸۷ تردد در جاده اردبیل - نیر (محدوده شام اسبی) و سه میلیون و ۶۲۳ هزار و ۴۷۴ تردد در راه ارتباطی اردبیل - مغان (محدوده سامیان) ثبت شد. دوربین‌های نظارتی راهداری

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل میانگین سرعت متوسط استان را ۷۴ کیلومتر در ساعت برشمرد و گفت: انتظار می‌رود رانندگان در جاده‌ها به علایم راهنمایی و رانندگی توجه و با رعایت قوانین و مقرارات با سرعت مطمئنه حرکت کرده و از سرعت و سبقت غیرمجاز خودداری کنند.

شیرین زاده با اشاره به جذابیت‌های طبیعت اردبیل برای گردشگران بیان کرد: رعایت چند ثانیه فاصله، در واقع مرز میان امنیت و بروز حوادث جبران‌ناپذیر است و لذت سفر تنها با رعایت سرعت مطمئنه، حفظ فاصله ایمن از خودرو جلویی و خودداری از سبقت‌های خطرناک تضمین می‌شود.

وی اظهار کرد: ۷۴ دستگاه تردد شمار برخط ،۵۴ سامانه ثبت تخلفات سرعت و ۴۱ دوربین نظارت تصویری در محورهای استان اردبیل نصب شده و فعال است.

وی از رانندگان و مردم خواست قبل از سفر جهت اطلاع از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی استان با سامانه ۱۴۱ اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان اردبیل تماس بگیرند.

به گزارش ایرنا، استان اردبیل با ۱۲ شهرستان و جمعیتی افزون بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شمال‌ غربی ایران همجوار با استان‌های آذربایجان‌شرقی، زنجان، گیلان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده و یکی از مناطق گردشگرپذیر کشور است.

از مجموع ۶ هزار و ۷۳۶ کیلومتر راه ارتباطی استان اردبیل ۲۷۲ کیلومتر بزرگراه، ۶۷۳ کیلومتر راه اصلی، ۷۱۴ کیلومتر راه فرعی، ۴۷ کیلومتر راه درون شهری و بیش از پنج هزار و ۳۰ کیلومتر راه روستایی است ، از بیش از پنج هزار و ۳۰ کیلومتر راه روستایی استان اردبیل ۲ هزار و ۷۷۴ کیلومتر آسفالت، هزار و ۳۵ کیلومتر شنی و هزار و ۲۲۱ کیلومتر خاکی است.

استان اردبیل به لحاظ موقعیت جغرافیایی و طبیعی و قرار گرفتن در سرزمینی فلاتی شکل با شیب‌های بسیار تند نسبت به زمین‌های کم‌ارتفاع اطراف شامل کرانه‌های دریای خزر ، جلگه پست مغان و دشت‌های کم‌ارتفاع استان‌های آذربایجان‌شرقی و زنجان اغلب دارای پیچ‌ها و شیب‌های بسیار تند است و هشت گردنه سخت‌گذر و برف‌گیر به نام‌های حیران ، صایین ، کجل، نقدوز ، الماس ، لنگان ، قره‌آغاج و اسالم در راه‌های ارتباطی این استان قرار دارد.



تصادف زنجیره‌ای و ترافیکی در خراسان رضوی با ۱۹ مصدوم

 تصادف زنجیره‌ای و ترافیکی در خراسان رضوی با ۱۹ مصدوم
 خبرگزاری ایرنا / ۶ ساعت قبل
مشهد- ایرنا- تصادف زنجیره‌ای و حوادث ترافیکی که عصر امروز (چهارشنبه) در جاده‌های خراسان رضوی رخ داد، در مجموع ۱۹ مصدوم بر جا گذاشت.

به گزارش ایرنا، این حوادث شامل تصادف کامیون و سه خودروی سواری در جاده سنتوی مشهد و تصادف اتوبوس با کانکس در پایانه مسافربری این شهر و همچنین تصادف زنجیره ای در محور بردسکن- انابد است.

مسوول روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد چهارشنبه شب به خبرنگار ایرنا گفت: حادثه نخست تصادف اتوبوس با کانکس در پایانه مسافربری امام رضا(ع) مشهد حوالی ساعت ۱۵ رخ داد، این حادثه پنج مصدوم در پی داشت که برای امدادرسانی به مصدومان یک دستگاه آمبولانس اورژانس به محل اعزام شد.

محمد علیشاهی ادامه داد: یکی از مصدومان توسط کارشناسان فوریت های پزشکی به صورت سرپایی در محل درمان شد و چهار مصدوم دیگر به بیمارستان‌ امدادی شهید کامیاب مشهد منتقل شدند.

وی گفت: حادثه دیگر تصادف کامیون با سه خودروی سواری در جاده سنتو نزدیک شهرک صنعتی توس حوالی ساعت ۱۶ امروز رخ داد که این حادثه ۶ مصدوم در پی داشت.

علیشاهی افزود: برای امدادرسانی به مصدومان ۲ دستگاه آمبولانس اورژانس به محل اعزام و سه مصدوم توسط کارشناسان فوریت های پزشکی به صورت سرپایی در محل درمان و سه مصدوم دیگر به بیمارستان طالقانی مشهد منتقل شدند.

تصادف زنجیره‌ای در جاده بردسکن با هشت مصدوم

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن گفت: حادثه تصادف چهار دستگاه خودروی سواری پراید در محور بردسکن به‌ انابد، هشت مصدوم در پی داشت که تمامی مصدومان به بیمارستان منتقل شدند.

دکتر حسین امامیان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این حادثه حوالی ساعت ۱۶ امروز رخ داد که بلافاصله پس از اعلام وقوع حادثه، نیروهای فوریت‌های پزشکی اورژانس ۱۱۵ و امدادگران جمعیت هلال‌احمر در محل حادثه حضور یافته و ضمن ارزیابی وضعیت مصدومان، اقدامات اولیه درمانی و مراقبتی لازم را در محل انجام دادند.

وی ادامه داد: تمامی مصدومان این حادثه برای ادامه روند درمان به بیمارستان ولی‌عصر(عج) بردسکن منتقل شدند که سه مصدوم توسط نیروهای فوریت‌های پزشکی اورژانس ۱۱۵ کد یک‌شهری و دیگر مصدومین نیز توسط نیروهای جمعیت هلال‌احمر به بیمارستان ولی‌عصر(عج) انتقال یافتند.

این مسوول از رانندگان خواست با توجه بیشتر به سرعت مطمئنه، رعایت فاصله طولی، توجه کامل به مسیر و پرهیز از هرگونه عجله و شتاب، زمینه کاهش حوادث جاده‌ای و حفظ سلامت خود و سایر رانندگان جاده را فراهم کنند.



 عکس: نایب‌قهرمانی جوانان فرنگی‌کار ایران در جهان

عکس: نایب‌قهرمانی جوانان فرنگی‌کار ایران در جهان

تیم ملی کشتی فرنگی جوانان ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان در اسلواکی، با کسب یک مدال طلا و چهار مدال برنز، عنوان نایب‌قهرمانی را به دست آورد.

 افزایش همزمان قیمت دلار و سکه

افزایش همزمان قیمت دلار و سکه

روز چهارشنبه بازار ارز و طلا شاهد افزایش قیمت‌ بودند. قیمت دلار با 2هزار تومان افزایش نسبت به ‌روز سه‌شنبه در رقم 186هزار تومان قرار گرفت و اکثر قطعات طلایی در بالاترین سطوح قیمتی سه ماه اخیر معامله شدند. در این روز، رمزارز تتر بخش قابل‌توجهی از کاهش‌های قیمتی دو هفته اخیر خود را پس گرفت و در محدوده 189هزار تومان نوسان کرد.

 متن کامل طرح مقابله با نفوذ بیگانگان / از منع گفتگو با رسانه‌های خارجی تا محدودیت در همکاری‌های علمی / تولید اثر فرهنگی برخلاف دستاوردهای انقلاب، جریمه دارد

متن کامل طرح مقابله با نفوذ بیگانگان / از منع گفتگو با رسانه‌های خارجی تا محدودیت در همکاری‌های علمی / تولید اثر فرهنگی برخلاف دستاوردهای انقلاب، جریمه دارد

متن کامل گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در خصوص طرح مقابله با نفوذ بیگانگان منتشر شد.

 کاربرد هوش مصنوعی در معادن برزیل

کاربرد هوش مصنوعی در معادن برزیل

برزیل، به‌ویژه در صنعت سنگ آهن، به یکی از نمونه‌های مهم استفاده از هوش مصنوعی در معدن‌کاری تبدیل شده است. شرکت‌های معدنی این کشور، از جمله واله، از هوش مصنوعی برای افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌ها، بهبود ایمنی و کنترل بهتر کیفیت محصول استفاده می‌کنند. این تحول برای بازار سنگ آهن اهمیت زیادی دارد، زیرا مستقیما بر حجم تولید قابل فروش و سهم محصولات با عیار و کیفیت بالاتر اثر می‌گذارد.

 سفارت ایران در تونس شهروندان خارجی را برای سفر درمانی به ایران ترغیب کرد

سفارت ایران در تونس شهروندان خارجی را برای سفر درمانی به ایران ترغیب کرد

سفارت ایران در تونس با انتشار پستی در صفحه خود در ایکس، با معرفی رتبه‌های برتر کشورمان در زمینه‌های مختلف پزشکی و درمانی در سطح جهان و پیشرفت‌های بدست آمده در حوزه سلامت و بهداشت، بیماران خارجی را برای سفر درمانی به ایران ترغیب کرد.

 ققنوس نفت برمی‌خیزد

ققنوس نفت برمی‌خیزد

آرمان امروز : آسیب‌های واردشده به بخشی از زیرساخت‌های صنعت نفت و گاز در جریان جنگ تحمیلی سوم، حدود ۲۳۰ میلیون مترمکعب در روز از ظرفیت تولید گاز کشور را از مدار خارج کرد؛ رخدادی که می‌توانست تأمین پایدار انرژی کشور را با چالشی جدی مواجه کند. این گزارش، روایت تلاش‌های گسترده صنعت نفت برای [ ]

 انحراف عملکرد صندوق ملی مسکن زیر ذره‌بین دیوان محاسبات

انحراف عملکرد صندوق ملی مسکن زیر ذره‌بین دیوان محاسبات

دیوان محاسبات کشور در خصوص انحراف عملکرد صندوق ملی مسکن از مأموریت‌های قانونی هشدار داد

 گزارش وزارت خزانه داری آمریکا از رکورد تاریخی بدهی واشنگتن/ بدهی آمریکا از ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد

گزارش وزارت خزانه داری آمریکا از رکورد تاریخی بدهی واشنگتن/ بدهی آمریکا از ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد

اقتصادنیوز: وزارت خزانه‌داری آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد که کل بدهی ایالات متحده برای اولین بار از ۴۰ تریلیون دلار فراتر رفته است و این امر هشدارهای جدیدی را درباره بحران مالی قریب‌الوقوع ایجاد کرده است.